mandag 21. mars 2011

Påskepynt







Det er gøy og lage sin egen pynt, da kan du lage tingene slik du selv ønsker og det blir personlig og unikt. I den gamle terrinen har jeg pyntet enkelt med tørt gress, gåsunger og egg. I kveld skal jeg pynte egg med decopage så det blir flere bilder etter hvert.

Klem Ellen.

De skjønneste sommerblomster

En sommerblomst jeg aldri vil unnvære er Lavatera trimestris.også kalt sommermalva eller poppelrose. Den er rett og slett vidunderlig, lettstelt og blomstrer lenge om du husker å knipe bort visne blomster. Den kan forkultiveres eller sås direkte på friland i april-mai. Jeg forkultiverer alltid noen planter for da får jeg tidligere blomstring:)  I år har frøfirmaet Rara vaxter fått en ny sort lavatera, den er bestillt,mottatt,sådd og spirer:) De er også perfekte snittblomster og holder lenge i vase:)
Bildene her viser Pink Beauty som er den lyserosa,Mont blanc som er den hvite og Silver cup som er litt mørkere rosa med fine lyse striper.

lørdag 19. mars 2011

Stuen



Vil gjerne vise noen bilder fra stuen:) Av møbler så er det bare ikea 3seteren som er ny. Resten av inventaret er gammelt og det er gjort noen gode fretex kupp:)
Ønsker alle lesere en fin dag:)
Klem Ellen

tirsdag 15. mars 2011

Sommeren på sitt beste..

Når valmuene blomstrer..både de ettårige og staude valmuene,da er det sommer!! I sommer blir det maaange valmuer i hagen min:) Ingen sommer uten valmuer!

Blomsterglede



Så utrolig godt det gjør i sinn og kropp og kunne nyte friske deilige blomster i stuen på denne tiden av året:)
  Føler meg så utrolig heldig som ser verdien og skjønnheten i det blomster gir. I dag ble det levkøy med sin berusende gode duft, Hvite ranunkler og krysantemum.
Klem Ellen.

onsdag 9. mars 2011

tirsdag 8. mars 2011

Fra svunnen tid...

Disse vakre lysestakene fra 18hundretallet er jeg veldig veldig glad i :) De blir flyttet litt rundt i stuen her og der når jeg ønsker å forandre et stilleben. De ble kjøpt på en Antikkmesse for noen år siden og er blitt kjære eiendeler:) 

Klem Ellen

Lappeteppe tiden..

Å lære hekle disse rutene var kjempe enkelt! nå har jeg heklet mange og det begunner å bli et teppe:)

Nå vil vi ha vår!

Litt vårbilder fra hagen:)

Antikk skjønnhet.

Vi har en stor interesse og kjærlighet til gamle ting.
Her er en gammel og veldig tung krukke som jeg har plantet i:) Det var en gave fra min samboer til meg på min fødselsdag:) jeg ble veldig glad! Dette er ekte vare;)