fredag 28. september 2012

Høst


Bukett fra kjøkkenhagen, brokkoli i blomst, georginer og amaranthus.




Det er ikke ofte jeg tar meg råd til å kjøpe nye klær, men denne høstlige kjolen fra Indiska klarte jeg rett og slett ikke å gå forbi..249kr var da heller ikke så ille for en så fin kjole.





En liten pause fra flytting og pakking til nytt hus må vi huske å ta. Ut i gamlehagen og plukke epler og nyte den friske høstluften gjør godt. 

Ønsker alle en nydelig helg!
 

mandag 17. september 2012

Tusen takk!

Tusen takk for alle oppløftende kommentarer og lykkeønskninger om vårt nye huskjøp. Det har vært så kjekt og ikke minst motiverende å lese! Jeg har vært ganske så nervøs den siste tiden..det er ikke bare bare å kjøpe noe som er så gammelt..mye å fikse, både utenpå og inne i huset.
Her er bilder av noen rom i huset.


Litt av stue med gruve. Samboer har malt gulv i en lysegrå farge.  Her er det lavt under taket så derfor ønsker vi lyse farger her inne. Døren har orginal gammel maling i en nydelig grønnfarge som vi selfølgelig vil beholde som den er.


Soverom i andre etasje. Falt pladask for det nydelige taket, ovnen og tregulvene.

 
 

 
Gang med trapp opp til andre etasje. Det gule rommet var tidligere landhandel,her er det egen inngang. Den brune døren er inngang til kjøkken.

 

 
 I bakgrunnen skimtes litt av vår beitemark med mange gamle epletrær.

En spennende tid fremover:)
Ønsker dere alle en herlig høstuke.
Gode klemmer fra Ellen

tirsdag 11. september 2012

Ny epoke

Vi flytter!
 Samboer og meg har kjøpt oss et gammelt småbruk fra 1780. Det blir tungt å flytte bort fra familie og venner som har bodd tett rundt meg gjennom hele livet:( 


Men vi har lenge drømt om å eie noe selv..til nå har vi bare leiet et hus av min onkel i 8 år og det er veldig begrenset hva vi får lov til å gjøre her siden det ikke er vi som eier stedet. Vi flytter til en bygd i Aust agder fylke..det er sånn cirka 5 timers kjøring fra der jeg bor nå.

 Boligprisene i mitt fylke er så høye at vi ikke hadde noe mulighet med vår lave inntekt til å kjøpe noe her. Det er mye å renovere på det gamle småbruket og det er helt uisolert. Så det kommer til å bli kaldt i vinter! Vi er både redde og glade..

Det er veldig hektisk rundt meg nå..når jeg kommer tilbake så kommer blogg felleskapet til å bli veldig viktig for meg.
 Gode klemmer fra Ellen (Som er trist, redd og spent akkuratt nå)