onsdag 6. april 2011

Jeg lengter...


Jeg klarer ikke helt å forstå hva vi har i vente..Skal det virkelig bli så vakkert, blomsterrikt, grønt og frodig??  Det er jo ren magi! Er det ikke??  Tenk at naturen byr oss på alt dette vakre å at jeg har muligheten til å nyte det!  jeg føler meg så ekstremt heldig:) Det finnes ingen bedre medisin, hagen gir oss sinnsro og fred langt inn i hjertet.


Den stødige portalen har samboeren min laget:)  Er den ikke fin?  Den er muret i naturstein og det er lagt dobbelt armeringsjern. Armeringsjern kan også være fint å bruke hvis du vil dele opp hagen i flere rom, det er en drøm jeg går med som jeg håper kan bli til virkelighet i sommer:)

10 kommentarer:

 1. Foe en lekker blogg å komme inn til!!! Og aldeles nydelig hage du har. Ja, det er virkelig magi å få oppleve sommerens blomstring og fuglenes kvitring, finnes ikke bedre terapi enn det i vår stressende og litt for voldsomme verden...Ønsker deg en fin dag og takker for titten på denne nydelige bloggen =)

  SvarSlett
 2. La meg til som følger også, håper det er greit =)

  SvarSlett
 3. Hei og god morgen :O)
  Må sei meg helt enig med dere begge!
  På våren begynner det virkelig å skje ting. Det spirer og gror, og planter og trær livner til igjen etter vinterdvalen, og det er ikke tvil om at det gjør noe med oss. :)
  Hage er så absolutt terapi!
  Synes du har en kjempekoselig hage! Eg berre elsker små bortgjemte rom,gamle gråhvite gjerder og portaler i hagen. Har mange planer selv, så får vi nå se hvor langt vi kommer i år. ;O) Og planlegginga og arbeidet er jo godt over halve morroa. Så eg ser virkelig frem til å ta fatt. (Hehe)
  Har også hørt at vi skal få nydelig vær til helga, jippi!
  Ha det riktig fint!
  Hilsen Catharina.

  SvarSlett
 4. Det ser jättefint ut i din trädgård!Kan förstå att du längtar:-)Vintern har varit så lång...
  KRAM från mig!

  SvarSlett
 5. Vilka fina bilder!!!

  Håller med dig, nu vill vi ha lite värme och grönska!!

  Ha en bra kväll!

  SvarSlett
 6. Nyyydelig!
  Så godt det skal bli....må bare huske å nyte det når den først er der,og ikke bare jobbe med prosjektene.
  Takk for det du delte med oss:))

  SvarSlett
 7. Så fin hage du har!! Så mange fine blomster, særlig revebjelle er flott synes jeg.
  Ja, MAGISK er virkelig ordet for overgangen fra tidlig vår til sommer. Nå er alt bare brunt og grått og snart blir alt grønt og blomstrende:-D Helt fantastisk! Vi har mye å glede oss til!

  SvarSlett
 8. Du har fått en award på bloggen min Ellen!
  Ha en fin-fin kveld:-)

  SvarSlett
 9. Ja det er nesten utrolig å tenke på at etter denne lange vinteren vil det "poppe" opp planter så snart solen og varmen kommer. Det er virkelig frydefullt når man oppdager de første spirene - og forventningene til det som kommer.
  Nydelige bilder fra hagen.
  Ha en fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 10. For en ubeskrivelig skjønnhet, Ellen, you are amazing!

  SvarSlett