lørdag 14. januar 2012

Award til meg :)Jeg har fått en Award av snille Marie. Min svenske bloggveninne med den fine bloggen Inspirerande fingrar Tusen takk gode Marie:) 
Marie har også en hobbyblogg der hun selger  helt nydelige smykker og annet fint hjemmelaget. 
Ta en titt på alle hennes unike vakre smykker her:         
Kavalkaden
Jeg sender awarden videre til disse fine blogger som jeg synes fortjener oppmerksomhet.

Malms Verden

Nål och Tråd och Trädgård

Jeg har ikke vært helt i form de siste dager, så derfor har jeg ikke vært like flink til å kommentere hos alle. Jeg synes det er viktig at kommentarer kommer fra hjertet og ikke bare noe vi skriver ned i farten, for å virke hyggelig. Derfor så kommenterer jeg vanligvis ikke hos bloggvenner når jeg har bomullshode, er syk eller stresset.
Noen bilder fra meg helt til slutt :) Jeg er veldig glad i gult. Da gjerne lysere gul eller sitrongult. Denne lysegule opptrekksklokken har jeg arvet og den funker kjempefint og gir fra seg en koselig tikkelyd synes jeg:) Denne rammen har jeg malt med sitrongul akryl maling.


Trådnøster kan være dekorativt som pynt. Disse fant jeg til 5 kr pr stk


Nåleputer stablet over hverandre :)Vil si tusen takk til alle fine kommentarer på mitt forrige innlegg om å lage hage på 2 år. Jeg gleder meg mye til å få forme hagen enda mer når våren og sommeren kommer :) Men må passe på å ta det veldig rolig på grunn av helsen. Akkuratt nå er det ryggen som er virkelig i ulage etter litt for mye aktivitet. Håper at fysioterapauten min får fikset den ettervært! Er så lei av å ikke kunne være aktiv uten å bli dårlig av det:(


Ønsker alle gode bloggvenner en trivelig helg. 


Gode klemmer fra Ellen.

15 kommentarer:

 1. Hej Ellen.
  Tillykke med din award.
  Jeg har også fået en award - men min blog har jeg gjort awardfri pga at jeg har svært ved at fremhæve en frem for en anden.
  Flotte billeder du viser.
  Ønsker dig en god week-end.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlett
 2. Heia, så koselig. Nydelige farger i bildene her.

  God bedring

  Klem Bente

  SvarSlett
 3. Gratulerer med award,det var vel fortjent. :))
  Kult med gult,har ikke så mye gult selv men er
  veldig glad i farger. :)Ønsker deg god bedring
  og god helg.
  Klem M

  SvarSlett
 4. Gratulerer med velfortjent award!
  Ønsker deg god bedring. Vet akkurat hvordan det er å være i aktivitet for så å måtte bruke dager på å komme seg ovenpå igjen. Ta vare på deg selv :)
  God helg!

  SvarSlett
 5. Hei på dei!!
  Har ikkje vært i bloggemodus e heller i det siste, det e vel lov og ha litt pauser. Gratulerer med awarden, alltid artig med overaskelser :-)
  Gult er kult det :-) Go helg fra meg til deg :-)

  SvarSlett
 6. Den har du garantert fortjent Ellen ♥ Du virker som et nydelig menneske! Er helt enig med deg å skrive kommentarer som kommer fra hjertet er viktig så det ikke blir en klisje !
  Vi har nok noe av det samme helsemessig, gjør jeg for mye en dag er jeg sengeliggende i mange dager etterpå. Det er jo så deilig å være skikkelig kvikk og aktiv :))
  God helg til deg Ellen ♥

  Klem Bente

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med award,velfortjent:)
  Jeg har egentlig ikke likt gult før,men jeg er for øyeblikket i ekstase over et gult gammelt skap jeg har fått i hus,hihi;)
  Den gule klokken din er jo kjempesøt,å rammen likeså:)
  Ønsker deg en flott søndag:)
  Klem Caroline

  SvarSlett
 8. Hej !
  Trevligt att hitta hit i bloggvärlden.
  Så fina bilder . Jag har länkat till dig och kommer att följa din
  blogg.
  Bästa hälsningar Lena

  SvarSlett
 9. Hej kära Ellen! Hoppas du kommer i form snabbt igen! Jättekul att du är med i min give away!
  Kram Marie1

  SvarSlett
 10. Nämen tack! Så gulligt av dig. Hur skulle man säga på norska - du är en 'snål' en du! De där förväxlingsorden är så roliga! Men jag har iallfall uppfattat att alla norska bloggar är enormt 'koseliga'.

  Kose-kramar!

  SvarSlett
 11. Hej Ellen
  Stort TILLYKKE med din award. Den er vel fortjent. Jeg elsker din blog og bliver meget inspireret både af din indretning og dine haveindlæg. Jeg håber du snart bliver helt frisk igen. Du må passe på dig! Jeg blev rigtig glad da du skrev, at jeg skulle have liebster blog af dig og jeg vil rigtig gerne tage imod den. Jeg har mange problemer med min internet forbindelse i dag - der er "klumper" i forbindelsen, så jeg skriver først om det på min blog i morgen. Hav en dejlig aften og god bedring med ryggen!
  Knus fra Rita

  SvarSlett
 12. Hej Ellen
  Jeg har skrevet et indlæg på min blog, men jeg kan ikke finde ud af at linke til dig. Jeg har skrevet din web-adresse, men det er jo meget mere praktisk at man bare klikker på dit navn og så åbner siden. Hvordan gør man det?
  Her skinner solen og der er 7 grader varmt. Man skulle ikke tro det var vinter. Jeg får helt lyst til at komme i gang i haven. Har du det også sådan, eller har du kulde og sne? Jeg håber du får en dejlig dag.

  Knus fra Rita

  SvarSlett
 13. Hei Ellen!
  Det er en veldig flott hage du har. Liker veldig veldig godt bedet med sartgult,hvitt og sølv. Det er stor arbeide dere hadde med grunnarbeidet ser jeg. Tungt arbeide. Å få opp bringebær er fryktelig poppel attpåtil aj aj..

  SvarSlett
 14. Hei Ellen!
  Og gratulerer så mye med velfortjent award!
  Du skriver så vakkert om at kommentarene skal komme fra hjerte,er helt enig med deg der.
  Man bør mene det en skriver, ellers kan en jo bare la være å kommentere.
  Ønsker deg alt godt Ellen,take care:))
  Klem til deg!

  SvarSlett
 15. Så leit at du ikke har vært i form Ellen. Man skal absolutt ikke blogge når man ikke har overskudd til det, det skjønner alle. Blogging er tidkrevende og må være noe man gjør når man har overskudd til det.

  Nydelige bilder du har tatt, herlig klokke og fine nåleputer :-)

  Ønsker deg en fin uke og god bedring!

  Klem
  Netta

  SvarSlett