onsdag 22. juni 2011

Sommerens første roser er sprunget ut!

Da var endelig rosesesongen i gang her hos meg:) Og først ute er Fruhlingsduft. Nydelige store blomster i aprikos og rosa sjatteringer og med den nydeligste duften!
Dagfiolen Hesperis matronalis har selvsådd seg rett utforbi inngangsdøren:) Nydelig blomst til cottage hagen! Jeg har en stor tue med Meconopsis Grandis som blomstrer utrolig rikt og trofast hvert år, så det blir alltid mye frø å høste:)
Vi har endelig fått plantet nye roser i portalen etter at vinteren tok knekken på de forrige. Vi har plantet Lykkefund:) sammen med to kuler med buksbom i portalen:) Så håper vi at vintrene fremover ikke blir så slem som den vi hadde sist, med 16minus og barfrost i november:( 
Stemorsblomstene blomstrer enda, snart klipper jeg dem ned og det vil komme et nytt flor med blomster:) Har plantet noen små buksbom i terracottakrukker, enkelt og vakkert.
Håper dere liker hva dere ser:)

  Ps: Jeg har lagt inn bilder av dyra våre, scroll deg nedover:))
Mange klemmer fra Ellen.

10 kommentarer:

 1. Hei!
  Så fine roser og fint i hagen :-)
  Her regner det i bøtter og spann, så pottene må tømmes. Håper på bedre vær igjen.
  Go onsdags-kveld!
  Klem i fra Line

  SvarSlett
 2. Ja jag gillar vad jag ser :-)Frodigt o fint ser det ut!
  Jag har Fruhlingsgold den är oxå jättefin!
  KRAM från mig!

  SvarSlett
 3. JA, liker :) Masse fint i hagen din! Jeg er kjemepemisunnelig på din Frulinghsduft, den rosen er så skjønn med alle sine sjatteringer på kronbladene. Ser ikke bort fra at jeg må ha meg en slik, jeg også. Kos deg videre i den vakre hagen din :)

  SvarSlett
 4. Heia Ellen :)
  Herlighet så fine rosene var, å så nydelig du har det i hagen, masse fine blomster :)
  Her regner det i strie strømmer å på toppen av det hele har vovsen vår spist av mitt nye rosentre så det spørs om jeg berger det :(

  Håper du får en fin morgendag
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 5. Hei Ellen.
  her er rosene enda berre små knopper, så eg må nok vente enda ei stund til mine kjem i blomst. Så fin den var den rosa valmuesøsteren. Det er det det er ikke sant? Og dagfiolen eller fruefiolen som eg har en tendens til å sei er en herlig staude. Den lukter jo sååå godt! :)Måtte også se dyrene dine. Dei to øverste kattene ligner på en katt som en av naboene vår har. Den har visst lagt sin elsk på dukker. for et par tre år tilbake hadde den tatt turen inn til oss da kjøkkendøra stod oppe og før eg visste ordet av det såg eg den i full firsprang ut døra med ei dukke i munnen. Fikk høre av eigeren at den katten hadde kommt heim med mye forskjellig fra sine turer rundt omkring i nabolaget. :)hehe en spesiell katt det der. :)
  Ha ei flott sankthansfeiring!
  Klem

  SvarSlett
 6. Så fint det er i hagen din nå! Rosen er nydelig og meconopsisene var veldig fine. :)

  SvarSlett
 7. Flotte roser du har - og sikke skønne katte du har.
  Jeg holder utrolig meget af dyr.
  Ha´en god torsdag aften.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett
 8. Skjønne roser.
  Flott hage du har,mye spennende her.
  Sommerklem fra Ella :)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for alle koselige kommentarer! Det blir jeg ekstra glad for:)
  Mette: Håper at rosetreet ditt klarer seg!
  Catharina: For en morsom historie om den katten! Hehe:) Hørtes ut som en veldig spesiell katt:) Meconopsisen er ikke rosa men lilla:) Den dukket plutselig opp sammen med de blå. Kan være en sort som heter Hensol Violet. Fruhlingsduft er en nydelig og skikkelig hardfør rose som lukter himmelsk! Klem, Ellen.

  SvarSlett