torsdag 28. juli 2011

Romantisk pute i Tilda stoff

Det har vært noen svært triste dager, de ligger fortsatt over meg som en tung sky. jeg går rundt i en tåkedal, klarer ikke å tenke klart, går ut i hagen, men det føles som om jeg ikke ser den. Å skulle blogge føles bare tungt, tårene presser seg frem når jeg føler på  frykten og den bunnløse sorgen. Jeg gråter for alle de døde, familie og venner. Jeg ber for, og har håp i mitt hjerte at alle skal få styrke til å se lyset i morgendagen. Det verker i meg av medfølelse..


Jeg har funnet frem symaskinen og sydd meg en koselig pute:) Det finnes så utrolig mange fine stoffer i Tilda serien. Jeg er også igang med å sy kjoler:) De skal dere snart få se:)


Viser noen romantiske bilder fra ting i stuen og enda flere roser som jeg har plukket inn. Mange gode klemmer fra Ellen

8 kommentarer:

 1. Kjempefin pute du har sydd deg, så flink du er! :) Flotte bilder du viser. Gjør godt å kunne se, og lese, om noe annet enn tragedien. Ønsker deg en riktig fin sommer videre, tross omstendighetene. Klemmer fra Cecilie

  SvarSlett
 2. Rigtig flot pude du har syet.
  Smuk reol du har med flotte ting.
  Selvom sorgen tynger, tror jeg at det er godt at få så "normal" en hverdag igen, selvom det for mange mennesker vil tage rigtig lang tid.
  Ha´en god torsdag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett
 3. En varm klem tilbake til deg Ellen! Hos meg er det også sånn at jeg kjenner meg veldig trist hele tiden, det er så forferdelig grusomt det som har skjedd. Og sorgen de berørte må leve med videre er ufattelig.
  Glad for innlegget ditt, fine bilder av det som er vakkert. Jeg synes også mange ting virker tungt å gjøre nå, vi får blogge når vi kjenner for det. Puten du har sydd var bare så koselig og passer kjempefint på den romantiske benken!

  SvarSlett
 4. Nydelig pute, ser ut til å være et nitidig arbeid ved maskinen. Jeg beundrer alle som kan trylle frem slike vakre håndarbeider. Har nemlig ikke tålmodighet og fingerferdighet selv.
  Ellers nydelig pyntet bord. Hjemmet ditt er en romantisk drøm.

  SvarSlett
 5. Heia Ellen :)
  Tusen takk for gode kommentarer hos meg, har ikke vært helt på topp i det siste, men har vært inne på besøk uten at jeg har lagt igjenn spor etter meg :)
  Du har jo bare såå mange vakre ting i huset ditt å den puta var kjempefin og romantisk :)
  Likte også godt den reolen med alle de gamle tingene i, nydelig :)
  Den flasken du lurte på har jeg kjøpt på nille å blandet saft selv av vanlig husholdningssaft, he,he :)

  Ønsker deg ei fortsatt fin helg
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 6. Hvor er den dog fin, din pude.
  Dine billeder er meget flotte. Og oser af nostalgi. Jeg tror, jeg hopper på ved dig som følger :-)

  Hav en dejlig sommer

  SvarSlett