søndag 17. juli 2011

Roser

Her er noen av rosene som blomstrer i hagen nå:)
 William Lobb som jeg viser bilde av her, er en historisk moserose, den har en ubeskrivelig nydelig farge, og er en av mine favoritter!  Coral Dawn er også et nydelig syn hver sommer, den er remonterende, dufter nydelig og har kjempestore tett fylte blomster i en nydelig rosa farge!
New Dawn står fullspekket med knopper, en herlig og sykdomsfri rose:)
Andre favoritter i hagen er Martin Froebisher og Stanwell Perpetual, de blomstrer uavbrutt og vokser seg raskt til store busker, kan vokse i skygge og er ikke kresen på jorden. Fruhlingsduft blomstrer for første gang denne sommeren, og blomstene er nydelige med kjempegod duft, enorm voksekraft på denne rosen! Anbefales:)


Det skuffende i hagen også i år, er rådyrene som grådig forsyner seg av roseknopper:(  Jeg har laget noen telt av hønsenetting som jeg setter rundt de rosene som jeg er mest redd for. Mange av rosene er helt spist ned, og håpet med å se de blomstre varte ikke lenge. Men her er noen roser som jeg nå har gleden av å se i blomst:)
 tre dager med fint vær fikk vi, nå er det regn igjen..


Ønsker alle mine lesere en herlig ny og gledelig uke!
Klemmer fra Ellen.

6 kommentarer:

 1. Åh så nydelige roser! Synd at rådyrene liker roseknoppene!

  SvarSlett
 2. O så fina rosor du valt till din trädgård!
  Vi har inhängnat vår tomt eftersom vi har Sigge o då slipper vi ju rådjur o älg som var i trädgården förrut.
  KRAM från mig!

  SvarSlett
 3. Ja.. her var det mange vakre roser! William Lobb ser helt bedårende ut.. Kjedelig med rådyr som spiser roseknoppene, vet det finnes anlegg med lyd som skremmer de bort. Men jeg regner med at det er kostbare saker.

  SvarSlett
 4. Herlige roser! William Lobb var praktfull! Så kjedelig at de flotte rådyrene spiser roseknoppene. Noe skal det alltid være - jeg plages med katter, derfor er bedene mine fulle av pinner for å hindre at de graver!
  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 5. Smukke, smukke roser.
  Det er kedeligt at rådyrene spiser rosen knopper.
  Ha´en god mandag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett
 6. Ååååå så mange fine roser du har Ellen! Roser er ALLTID vakkert!

  SvarSlett